La Casa de Papel VR escape game!

Is jullie team, groep of bedrijf stressbestendig genoeg?

Vandaag stappen jullie de virtuele criminele wereld in. Bent u de perfecte bankrover en stapt u in de huid van Nairobi, Denver, Tokio of Rio? Beschikken jullie over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt met een uniek plan te beroven van vele miljoenen euro’s? Om daar achter te komen speelt u deze zinderende en uitdagende VR Dinergame La Casa de Papel | Dinero.

Is jullie team, groep of bedrijf stressbestendig genoeg en hebben jullie voldoende teamgevoel, skills, creativiteit en snelheid? Samen met El Profesor worden jullie uitgedaagd met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om de kluis te openen en het geld te stelen.

Dit nieuwe dinerspel in Dinxperlo is geschikt voor 4 tot 6 personen per team. Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen / spelmateriaal die je nodig hebt om samen alle uitdagende raadsels op te lossen. In de virtuele wereld vindt en ziet u aanwijzingen, die nodig en nuttig zijn voor de opdrachten aan de teamtafel in de ‘normale’ wereld. Communicatie, samenwerken en jullie inzicht zijn essentieel voor een goed teamresultaat en misschien wel.... de overwinning.

€35.00 p.p. (minimaal 20 personen)

Eten

Wij vullen jullie dag graag aan met een heerlijk buffet, barbecue, high bier of wine , brunch of lunch of een lekker snaaiplank in overleg gaan we kijken wat het beste bij jullie past. Voor elk budget hebben we een passende invulling

Drinken

Een ontvangst met koffie en een proeverij van tony chocolonley of Kies uit 1 van onze 40 speciaalbieren, de diverse wijnen of gewoon een lekkere cocktail. Onze uitgebreide dranken kaart of een dranken pakket kan een mooie aanvulling zijn op jullie gelegenheid

Muziek en entertainment

Een dj, of band, een gitarist op het terras een steltloper met goodies, een tafelgoochelaar tijdens het eten. Een bekende Nederlander voor een knal feest of een silent disco. De mogelijkheden zijn legio en de keuze is reuze wij kijken graag samen met u zodat we voor uw gelegenheid het beste kunnen realiseren.

Scroll naar boven