Proeflokaal Noaberz

Welkom in onze nieuwerwetse bruine kroeg!

De naam zegt het al tijd om leuke en lekkere dingen te proeven! In deze modern ingerichte bruine kroeg zit alles in om een feestje, proeverij of vergadering te geven. Geluid, licht maar ook beeld. Speel je eigen presentatie af op het 65 inch grote led scherm. Speel je eigen muziek af over de professionele geluidsinstallatie. Of maak een lichtshow met de ingebouwde verlichting. Deze ruimte is uitermate geschikt voor groepen van 10 tot 80 personen.

Na wens kan deze ruimte met of zonder personele inzet gebruikt worden wij maken graag een arrangement op maat voor jullie!

Eten

Wij vullen jullie dag graag aan met een heerlijk buffet, barbecue, high bier of wine , brunch of lunch of een lekker snaaiplank in overleg gaan we kijken wat het beste bij jullie past. Voor elk budget hebben we een passende invulling

Drinken

Een ontvangst met koffie en een proeverij van tony chocolonley of Kies uit 1 van onze 40 speciaalbieren, de diverse wijnen of gewoon een lekkere cocktail. Onze uitgebreide dranken kaart of een dranken pakket kan een mooie aanvulling zijn op jullie gelegenheid

Muziek en entertainment

Een dj, of band, een gitarist op het terras een steltloper met goodies, een tafelgoochelaar tijdens het eten. Een bekende Nederlander voor een knal feest of een silent disco. De mogelijkheden zijn legio en de keuze is reuze wij kijken graag samen met u zodat we voor uw gelegenheid het beste kunnen realiseren.

Scroll naar boven