Activiteiten

Onze mogelijkheden op een rijtje.

Escape room under constuction verwacht medio 2021

Wij bieden ruimtes voor feesten en partijen vanaf 10 t/m 750 personen. Maar we bieden meer. Bekijk hieronder onze mogelijkheden

Ontdek VR Dining – Game Edition!

Dit bedrijfsuitje is met geen ander uitje te vergelijken en met recht een unieke ervaring. We zijn dan ook trots dat wij deze voor het eerst in Nederland kunnen aanbieden. Hoe werkt het virtual reality dinerspel?

La Casa de Papel VR escape game

Vandaag stappen jullie de virtuele criminele wereld in. Bent u de perfecte bankrover en stapt u in de huid van Nairobi, Denver, Tokio of Rio?

Grens smokkelaar smart citygame

Lang geleden was Dinxperlo bekend om zijn smokkelroutes. Door middel van teams en smartphones gaan jullie met een smokkelzak op pad om punten te verzamelen. Wie lukt het om niet gespot te worden? Het spel is gebaseerd op een combinatie van 'Wie is de Mol' en 'Hunted' de game. Blijf jij uit handen van de douane?

Crazy 88 smart city game

Wie kent het niet? Door het centrum van Dinxperlo hebben wij 88 leuke en ook zeker wat minder leuke opdrachten voor jullie verzonnen. Op een smartphone komen op diverse punten in de omgeving opdrachten binnen. Weet jij de meeste BH's te verzamelen of ben jij zo galant om oma te helpen met oversteken?

E-funcruiser tour de Achterhoek

Ontdek de omgeving van Dinxperlo op een ludieke manier! Met een kaart ga je op pad in verschillende groepjes. Heb jij in 2 uur tijd zoveel mogelijk hotspots op de foto gezet?

Ik hou van de Achterhoek 

A’j plat kunt proaten, mo’j ’t neet loaten ! Wij gaan een reis maken door de prachtige Achterhoek aan de hand van vragen, filmpjes en opdrachten.

Binnen 1 minuut 

Noaberz`s eigen versie van het bekende spel 'Minute to win it'. Deze is omgezet in een super spannende spelshow. Ga de actieve strijd aan en behaal binnen een minuut zoveel mogelijk punten!

Studentenstrijd

Flesjes bier in de aanslag en strijden maar! Krijg jij aan het einde de verrassende bul of zijn jullie de lul? Wij nemen jullie in 5 verrassende rondes mee door jullie complete studententijd.

High bier

Samen met 4 Achterhoekse brouwerijen hebben wij een 4-gangen bierproeverij voor jullie in petto. Proef de verschillende IPA’s , witbieren , quadrupels, trippels en dubbel bieren.

High wine

Onze vinoloog heeft, meegaand met het seizoen, diverse soorten wijnen voor jullie in petto. Samen met onze chefkok zijn er verschillende warme en koude gerechtjes bij bedacht.

Cocktail workshop

Cocktails, cocktails en nog eens cocktails. In deze 2 uur durende workshop leer je het verschil tussen de verschillende basis soorten en de diverse toevoegingen. Met verse ingrediënten gaan jullie aan de slag met onze cocktail maestro!

Chocolade workshop

Workshop bonbons maken, wie wordt er nou niet gelukkig van? Dit komt door het stofje phenylethylamine. Samen met uw collega's, vrienden of familie, maar ook voor teambuilding en vrijgezellenfeesten. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je op een speelse manier verschillende soorten bonbons maken.

Scroll naar boven