Noaberz Café

De ontmoetingsruimte van Dinxperlo, de naam zegt het al.

Noaberz staat voor Achterhoekse gezelligheid, een potje poolen, biljarten, darten, airhockey of een spel uit onze spellenkast. Samen met een rijkelijk assortiment van minimaal 50 speciaal bieren, aangevuld met een uitgebreide borrelkaart is Noaberz het recept voor een gezellige avond uit.

Openingstijden café:

Maandag - zaterdag vanaf 18.00 uur

Uw gelegenheid/ samenzijn in Noaberz café? Deze modern ingerichte ruimte is ook te gebruiken voor uw bruiloft, verjaardagsfeest of uitvaart. Wij kunnen voor ongeveer 100 personen zitplaatsen bieden. In combinatie met sta mogelijkheden kunnen we makkelijk richting de 200 personen, samen met de opkamer of de Noaberz zaal zijn er nog veel meer mogelijkheden voor grote of kleine gelegenheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld een aparte speelruimte voor de kids maken.

Eten

Wij vullen jullie dag graag aan met een heerlijk buffet, barbecue, high bier of wine , brunch of lunch of een lekker snaaiplank in overleg gaan we kijken wat het beste bij jullie past. Voor elk budget hebben we een passende invulling

Drinken

Een ontvangst met koffie en een proeverij van tony chocolonley of Kies uit 1 van onze 40 speciaalbieren, de diverse wijnen of gewoon een lekkere cocktail. Onze uitgebreide dranken kaart of een dranken pakket kan een mooie aanvulling zijn op jullie gelegenheid

Muziek en entertainment

Een dj, of band, een gitarist op het terras een steltloper met goodies, een tafelgoochelaar tijdens het eten. Een bekende Nederlander voor een knal feest of een silent disco. De mogelijkheden zijn legio en de keuze is reuze wij kijken graag samen met u zodat we voor uw gelegenheid het beste kunnen realiseren.

Scroll naar boven