Ontdek VR Dining – Game Edition!

Gaat u voor goud? Inclusief 3 gangen diner!

Dit bedrijfsuitje is met geen ander uitje te vergelijken en met recht een unieke ervaring. We zijn dan ook trots dat wij deze voor het eerst in Nederland kunnen aanbieden. Hoe werkt het virtual reality dinerspel? Op uw tafel liggen de futuristische VR-brillen met koptelefoon en microfoon al voor u klaar. Bij het opzetten ontdekt u uw Avatar (virtueel karakter) En kijk eens rond, u ziet ook alle Avatars van uw groepsgenoten. Spannend! De unieke virtual reality teamspellen kunnen beginnen! Speelt u een creatief potje 360º Pictionary? Heeft u altijd al eens met een shuttle de ruimte in willen gaan? Dat kan, want vandaag is uw team Avatars onder meer een astronautenteam in de ruimte en staat u klaar voor een levensechte, razendsnelle, zwevende vlucht. En wat dacht u van de Escape Room, maar dan in VR? Natuurlijk nemen we tussendoor even een moment om te genieten van het diner.

Gaat u voor goud? In totaal zijn er 5 fantastische omgevingen die door de unieke VR beleving ieder een ongelofelijke ervaring bieden. Met recht een avond vol futuristische teambuilding onder het genot van een heerlijk diner! De spelleiding legt per spel duidelijk uit wat de bedoeling is en hoe u de punten kunt verdienen. Zo kunt u zich helemaal concentreren op de fantastische wereld van virtual reality en de winst van uw team!

Inclusief 3 gangen diner €69.50 p.p. (minimaal 20 personen)

Tijdsduur ongeveer 4 uur

Eten

Wij vullen jullie dag graag aan met een heerlijk buffet, barbecue, high bier of wine , brunch of lunch of een lekker snaaiplank in overleg gaan we kijken wat het beste bij jullie past. Voor elk budget hebben we een passende invulling

Drinken

Een ontvangst met koffie en een proeverij van tony chocolonley of Kies uit 1 van onze 40 speciaalbieren, de diverse wijnen of gewoon een lekkere cocktail. Onze uitgebreide dranken kaart of een dranken pakket kan een mooie aanvulling zijn op jullie gelegenheid

Muziek en entertainment

Een dj, of band, een gitarist op het terras een steltloper met goodies, een tafelgoochelaar tijdens het eten. Een bekende Nederlander voor een knal feest of een silent disco. De mogelijkheden zijn legio en de keuze is reuze wij kijken graag samen met u zodat we voor uw gelegenheid het beste kunnen realiseren.

Scroll naar boven