Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Doet u ook mensen? – Janneke de Bijl

11 november 2023 @ 20:00 - 23:00

Doet u ook mensen? - Janneke de Bijl 1

200 woorden
Geloof het of niet, maar in feite is Janneke een optimist. Altijd al geweest ook.
Zo ingewikkeld is het leven niet: Als je moe bent, ga dan zitten. Als je iets niet leuk vindt, stop er dan mee. Het enige probleem is dat andere mensen vaak niet naar haar luisteren, terwijl ze toch echt 550 op haar Cito-toets had.
Janneke zit misschien in een degelijke verpakking, maar van binnen is ze dwarser dan dwars. Ze analyseert, ageert, demonstreert, relativeert en playbackt.

Doet u ook mensen? is een voorstelling over de keerzijde van vriendschap en de hardheid van dierenliefde. Over redden wat er te redden valt. Met als wezenlijke vraag: waar plaats je de uitroeptekens in je agenda? Bij de kliko die aan de weg moet, of bij je dood?
Janneke de Bijl won Cameretten, is lid van Comedytrain en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot comedytalent van 2019. Daarnaast maakt ze zich regelmatig druk op Radio 1 en daarbuiten. Doet u ook mensen? is haar derde cabaretprogramma. In de zomer van 2023 verschijnt haar debuutroman Als, dan bij Nijgh & van Ditmar. En o ja, ze is ook nog filosoof – niet continu, maar wel steeds.

Aanvang: 20:00 uurDoet u ook mensen? - Janneke de Bijl 2
Ticketprijs: €15,-
Tickets zijn te bestellen op www.kleintheaterdinxperlo.nl

Gegevens

Datum:
11 november 2023
Tijd:
20:00 - 23:00
Site:
http://www.kleintheaterdinxperlo.nl/janneke-de-bijl---cabaret.html

Locatie

Noaberz
Maurits Prinsstraat 6
Dinxperlo, 7091XC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven