Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maarten Peters – Bevroren Tranen 2

31 oktober 2021 @ 15:00 - 18:00

Maarten Peters - Bevroren Tranen 2 1

Op zondag 29 maart 1945 is Dinxperlo bevrijd, dat is in 2020 exact 75 jaar geleden. Speciaal voor deze gebeurtenis komt Maarten Peters naar Dinxperlo met zijn voorstelling “Bevroren tranen 2 ”. Een vervolg op zijn indrukwekkende voorstelling 5 jaar geleden in Dinxperlo ihk 70 jaar bevrijding. Ook deze voorstelling kent een bijzondere liederen cyclus van zanger componist Maarten Peters; gezongen verhalen, als kleine monumentjes.
Maarten Peters schrijft en zingt al sinds 1999 elk jaar een nieuw lied voor de grote 4 mei Herdenking. Hij heeft zijn liederen verzameld onder de titel “Bevroren tranen“.
De muziek voorstelling “Bevroren tranen” geeft op een eigentijdse manier vorm aan de herinnering en het herdenken. Het zijn liedjes die op een poëtische manier vertellen, die een verbinding leggen tussen toen en nu. En het zijn allemaal liedjes waar ook weer een mooi verhaal bij hoort.
Maarten zingt en vertelt in deze voorstelling over zijn ontmoetingen met geweldige mensen en gebeurtenissen uit het verleden en heden die hem inspireerde tot het schrijven van dit bijzondere repertoire dat troost en hoop geeft, voor jong en oud. Het decor vertelt de verhalen in beeld met kleine beelddocumentjes en korte filmpjes.

 

Bestel je tickets hier! 

Gegevens

Datum:
31 oktober 2021
Tijd:
15:00 - 18:00

Locatie

Noaberz
Maurits Prinsstraat 6
Dinxperlo, 7091XC Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Noaberz
E-mail
info@noaberz.nl
Bekijk de site van Organisator
Scroll naar boven