Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Neem me mee

30 mei @ 20:00 - 22:00

Neem me mee 1

Een heerlijke film met een lach en een traan

Op donderdagavond 30 mei vertonen we in Filmhus Dinxperlo de Nederlandse film ‘Neem me mee’, met vele bekende topacteurs. De film gaat over zes
70-plussers, onbekenden van elkaar, die samen op vakantie gaan naar Zuid-Frankrijk. Een verhaal dat zowel humoristisch, als ontroerend is.

De film start met de introductie van alle karakters. Reisleider Thijs heeft weinig geld en koopt van zijn laatste centen een oude bus en denkt daarmee snel geld te kunnen verdienen door op reis te gaan met enkele senioren. Dit blijkt echter toch wat lastiger dan gedacht, vooral omdat de diverse personages allemaal voorzien zijn van een sterk karakter, met tegenstrijdige persoonlijkheden. Nog voor het busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid.

 

Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfortzone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

 

Regisseur Will Koopman en schrijver Frank Houtappels hebben met ‘Neem me mee’ een luchtige feelgoodfilm vol herkenbare situaties afgeleverd. De acteerveteranen zoals Jeroen Krabbé, Renée Soutendijk en Kees Hulst, zetten ieder een zeer solide rol neer in deze film vol levenslessen en André van Duin zingt de gelijknamige titelsong.

 

Tickets zijn vanaf 19.30 uur verkrijgbaar aan de kassa van het Filmhus.

 

Neem me mee / 2023 / 104 minuten /  Nederland
Donderdag 30 mei, aanvang 20.00 uur

Entree € 7,50, incl koffie/thee

 

Filmhus Dinxperlo
Maurits Prinsstraat 6
Dinxperlo

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Noaberz
Maurits Prinsstraat 6
Dinxperlo, 7091XC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven