Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oerlegoeds Streekfoodproeverij zondag

8 augustus 2021 @ 15:00 - 21:00

€49,50
Oerlegoeds Streekfoodproeverij zondag 1

OERLEGOEDS Streekfoodproeverij 

In de wijngaard in Gendringen staan diverse foodtrucks en foodpoints .

Onder begeleiding van live-muziek worden jullie ontvangen met een glas Bubbel Rosé! Op jullie gereserveerde tafel staat een lekkere borrelplank klaar, om vast te genieten van de entourage. Wanneer jullie lekker bijgekletst hebben, kunnen jullie met een strippenkaart bij elk punt een gerechtje halen met bijpassende wijn! Een strippenkaart is te koop voor €49.50 p.p.

Niet uitgegeten of een echt lekker gerechtje gehad waar je niet genoeg van kunt krijgen? Deze zijn gewoon bij te bestellen tegen een kleine meerprijs. Niet genoeg gedronken ? Geen probleem! Geniet lekker tot in de late uurtjes van een fles of glas wijn….. deze is ook gewoon bij te bestellen tegen een kleine vergoeding.

Foodpoint 1

  • Flinterdun gesneden kalfsmuis van Sinderens Weidekalf, met een stroop van truffel, ingelegde puntpaprika en geroosterde asperges.

Foodpoint 2

  • Soepje van Doesburgse mosterd met buikspek van “de Goed Gevulde”, gemarineerd in dragon en basterdsuiker.

Foodpoint 3

  • Spies van Achterhoekse scharrelkip, met een puree van spinazie en oude kaas, met een frisse salsa van tomaat en jonge prei.

Foodpoint 4

  • Hangop van boerenyoghurt uit Aalten, mousse van witte chocolade en framboos, met vers gemarineerde aardbeien van Landwinkel Smits uit de Heurne.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
8 augustus 2021
Tijd:
15:00 - 21:00
Kosten:
€49,50

Locatie

Oerlegoed Genderingen
Munsterweg 4
Genderingen, Gelderland 7081HJ Nederland
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven