Laden Evenementen

« Alle Evenementen

PARTYSQUAD Bazen van de club tour FT YUMM YUMM ALLSTARS

30 november @ 21:00 - 1 december @ 01:00

€12,50
PARTYSQUAD Bazen van de club tour FT YUMM YUMM ALLSTARS 1

THE PARTYSQUAD en YUMM YUMM ALLSTARS

The Partysquad is al meer dan 10 jaar toonaangevend in de club- en muziekscene. Vanaf de tijd dat ze baanbrekende platen als ‘Wat wil je doen‘ en ‘Rampeneren‘ uitbrachten, timmeren ze in Nederland al aan de weg. The Partysquad weet altijd te zorgen voor vernieuwing en een trendsettende sound. Afgelopen jaar was er de release van het laatste Nederlandstalige album ‘Nachtwacht’. Deze is inmiddels beloond met platina en gouden platen voor tracks als ‘C’est La Vie‘, ‘Lit‘ en ‘Plakken‘.

Ook internationaal zit The Partysquad niet stil. Zo werkten ze samen met de tastemakers der aarde, zoals M.I.A., Major Lazer en Mr Vegas. Ook brachten ze muziek uit op labels als Diplo’s Mad Decent, Steve Aoki’s DimMak, A-trak’s Fools Gold en hun eigen label: Rebel Yard.

Buiten alle platen is het eigenlijk de show van The Partysquad die maakt dat ze nog steeds de Bazen van de club zijn; je moet die meegemaakt hebben!

Aanvang 21.00 uur
Einde 01.00 uur

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zaal ticket
12,50
500 beschikbaar

Gegevens

Begin:
30 november @ 21:00
Einde:
1 december @ 01:00
Kosten:
€12,50

Locatie

Noaberz
Maurits Prinsstraat 6
Dinxperlo, 7091XC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven