Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vertoning Filmhus

23 februari 2023 @ 20:00 - 23:00

Vertoning Filmhus 1

Here We Are: boeiende film met ontroerend eind

Op donderdagavond 23 februari vertoont Filmhus Dinxperlo de Israëlische roadmovie ‘Here We Are’, waarin gescheiden vader Aharon met zijn autistische zoon Uri op de vlucht slaat om hem te behoeden voor verandering.

Aharon is gestopt met zijn werk om zich volledig te wijden aan de zorg voor Uri.  Maar de ex-vrouw van Aharon vindt dat het tijd wordt voor de bijna volwassen Uri om begeleid zelfstandig te gaan wonen. De rechter is het met haar eens en heeft een dwangbevel opgelegd. De koppige Aharon wil echter van geen wijken weten en hij neemt samen met zijn zoon de benen. Volgens hem is hij de enige die zijn zoon precies begrijpt. Vraag is echter: is Uri er inderdaad nog niet klaar voor of is het Aharon die zijn zoon niet kan loslaten?

Tijdens de trip, op een bijna lege beurs, doen de twee een paar adressen aan. Ze gaan op bezoek bij een oude studievriendin van Aharon, bij Aharons broer en ze doen een dagje strand. Aharon merkt echter gaandeweg dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is. Af en toe lopen de spanningen hoog op.

Het overtuigende acteerwerk van Shai Avivi (Aharon) en Noam Imber (Uri), leidt tot een hartverwarmend, empathisch drama over de liefde van een vader voor zijn zoon.

De Israëlische regisseur Nir Bergman laat met Here We Are zien wat onmacht en wanhoop met mensen kan doen en ontroert tot aan het einde.

Tickets zijn vanaf 19.30 uur verkrijgbaar aan de kassa van het Filmhus.

Here we are / 2020 / 94 minuten / Israël / Italië

Donderdag 23 februari 2023, aanvang 20.00 uur

Entree € 7,50, incl koffie/theeVertoning Filmhus 2

Gegevens

Datum:
23 februari 2023
Tijd:
20:00 - 23:00

Locatie

Noaberz
Maurits Prinsstraat 6
Dinxperlo, 7091XC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven