Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VVNF culturele avond!

4 februari 2023 @ 20:00 - 23:00

VVNF culturele avond! 1

Zaterdag 4 februari

Culturele avond in het Kulturhus
Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.
Toegang: leden gratis op vertoon van ledenpas, niet leden € 5,-

Met maar liefst vier verschillende voorstellingen en Ierse folkmuziek na afloop!

VVNF culturele avond! 2Singer/songwriter Yara Beeks

Na het meedoen en winnen van verschillende talentenjachten bracht Yara in 2018 haar eerste single ‘Only Love’ uit op 13 -jarige leeftijd.
Dit was een samenwerking met de Engelse singer/songwriter Mike Toole waarmee zij later meerdere tours heeft gedaan. Vanaf die tijd heeft haar liefde voor Country diepgang gekregen. Yara laat zich inspireren door onder meer Vince Gill, Ilse de Lange en Allison Krauss. Als singer/
songwriter schrijft ze over het dagelijks leven dat voor ons allemaal herkenbaar is.

VVNF culturele avond! 3Violist Tim Brackman

Tim Brackman (1993) begon met vioolspelen op zijn vijfde. Hij behaalde zijn masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Vera Beths. Daarna studeerde hij aan de Accademia Musicale Santa
Cecilia in Italië. Inmiddels is Tim een veelgevraagd musicus in verschillende ensembles en hij soleert met diverse orkesten. Uit het juryrapport Oskar Back Concours: “Tim is een innemende artistieke persoonlijkheid met een groot gevoel voor klankkleur en met een natuurlijke uitstraling”.

DanzArte

VVNF culturele avond! 4

Dans is een universeel fenomeen dat mensen met elkaar verbindt. Het doel van DanzArte is om zoveel mogelijk mensen plezier te laten beleven aan dansen en de passie voor dans overdragen. Tijdens de culturele avond treedt DanzArte op met verschillende dansacts, onder leiding van Magali Tiemersma en Tom Nieuwenweg.

REVOLVVVNF culturele avond! 5ER

Tom Seegers (zang, leadgitaar), Wilko te Grotenhuis (zang, gitaar), Jody Elburg (bas), Roland Roskam (toetsen) en Marcel Somsen (drums) nemen je mee terug naar de eind jaren zestig met alleen maar goede nummers van The Beatles!
Hun bandnaam REVOLVER staat voor vuurwerk waarbij ze de spijkers uit het podium slaan. Van ‘Taxman’ naar ‘Hey Bulldog’ en van ‘My guitar gently weeps’ naar ‘Golden Slumbers’…. allemaal Beatlewerk waar je kippenvel van krijgt.

 

Lads ‘n Lassies

De Achterhoekse Folkband Lads ’n Lassies, speelt Ierse- en Schotse folk traditionals en modern folk. Van rustige ballads tot up tempo folksongs, Lads ’n Lassies staat ook op 4 februari weer garant voor een sfeervol folk- feest in het Kulturhus in Dinxperlo! Zij zullen optreden tijdens de pauze en na afloop van het programma.

VVNF culturele avond! 6

 

Gegevens

Datum:
4 februari 2023
Tijd:
20:00 - 23:00

Locatie

Noaberz
Maurits Prinsstraat 6
Dinxperlo, 7091XC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Noaberz
E-mail
info@noaberz.nl
Bekijk de site van Organisator
Scroll naar boven