Ik hou van de Achterhoek

A’j plat kunt proaten, mo’j ’t neet loaten!

Wij gaan een reis maken door de prachtige Achterhoek. Aan de hand van vragen, filmpjes en opdrachten. Weet jullie het meest van je roots of delven jullie het onderspit?

7 rondes met onder andere algemene vragen, plat proaten, zwarte pannenkoeken parade, maar ook gezellig klap klomp slaan. Laat je verrassen!

Eten

Wij vullen jullie dag graag aan met een heerlijk buffet, barbecue, high bier of wine , brunch of lunch of een lekker snaaiplank in overleg gaan we kijken wat het beste bij jullie past. Voor elk budget hebben we een passende invulling

Drinken

Een ontvangst met koffie en een proeverij van tony chocolonley of Kies uit 1 van onze 40 speciaalbieren, de diverse wijnen of gewoon een lekkere cocktail. Onze uitgebreide dranken kaart of een dranken pakket kan een mooie aanvulling zijn op jullie gelegenheid

Muziek en entertainment

Een dj, of band, een gitarist op het terras een steltloper met goodies, een tafelgoochelaar tijdens het eten. Een bekende Nederlander voor een knal feest of een silent disco. De mogelijkheden zijn legio en de keuze is reuze wij kijken graag samen met u zodat we voor uw gelegenheid het beste kunnen realiseren.

Scroll naar boven