photo of man and woman mixing beverages

Noaberz speciaalbier

Sinds 2021 hebben we ons eigen speciaalbier merk opgezet!

De Knetterbiele

Tripel

De Knetterbiele of zoals ze in het westen zeggen. "Het motorzaagje. De naam zegt het al : bier om op de woensdagmiddag de week doormidden te zagen of bier dat in de laatste avondzon een krachtige genadeslag geeft met 9%. Een volle krachtige smaak van puur graan, vakkundig gebrouwen in onze mooie Achterhoek. Een machtig mooie, frisse, fruitige, maar ook ietwat bittere smaak. Het ideale bier voor de levensgenieter.

Kleur : 9 EBC

Alcoholpercentage: 9 %

Bitterheid: 35 IBU

Drinktempratuur: 10 graden

Eigenwiezen Praggel

I.P.A.

Den Eigenwiezen Praggel gaat zijn eigen weg. Machtig veel smaken in 1 glas. Hop zorgt voor een fruitige maar ook bittere smaak. Voor op het terras of bij een lekkere vette BBQ. Met 6% alcohol worden de avonden van de alderbastend zwoele zomer tot in de late uurtjes gezellig!

Kleur : 12 EBC

Alcoholpercentage: 6 %

Bitterheid: 40 IBU

Drinktempratuur: 6-8 graden

Olde Bock

Dubbel bock

Bockbier zuut? Wij hebben er alles aan gedaan om een machtige mooie donkere en niet te zuute bock te ontwikkelen. Dat is machtig mooi gelukt, al zeggen we zelf. Olde Bock wil zeggen extra riepe door de dubbele gisting. Een fijn bittertje met een volle smaak, den garant steet veur een mooie winterse bierbeleving! Pas op da-j de volgende dag niet sloerig bunt.

Kleur : 60 EBC

Alcoholpercentage: 7 %

Bitterheid: 24 IBU

Drinktempratuur: 8-10 graden

Wit Wief

Witbier

Beste dorstlesser met een alderbastend dikke witte kop. Drinkt heel fijn weg. Mooi in het zönneke met een onmundig lekker stukske vleis op de grill. Met 5% alcohol ook nog lekker door te slobberen de hele avond of namiddag.

Kleur : 7 EBC

Alcoholpercentage: 5 %

Bitterheid: 12 IBU

Drinktempratuur: 5 graden

Broezekop

Hefe weizen

Schoemkop letterlijk vertaald, krek zoas de Duutser een Weizen brouwt, met een machtig mooie volle schoemkraag en een betjen fruitig. Wat meer hop dan een normale Weizen. Fijn door-drinkbaar en goldgeel van kleur.

Kleur : 8 EBC

Alcoholpercentage: 5.5 %

Bitterheid: 18 IBU

Drinktempratuur: 5 graden

Qwart noar de klote

Quadrupel

Kats noar de klote met 10% alcohol. Een fijne volle smaak van karamel. Dit bier is er eentje voor de levensgenieter. Fijn met een borrelplank, gemuudelijk voor de kachel. Kats noar de klote en noa 4 van deze fijne jongens geet het licht helemoal vanzelf uut.

Kleur : 45 EBC

Alcoholpercentage: 10 %

Bitterheid: 40 IBU

Drinktempratuur: 8-9 graden

Seizoens bier

Elk kwartaal een nieuw biertje, dus hou onze Facebook-pagina en website in de gaten voor al het nieuws dat komen gaat!

Scroll naar boven