Noaberz Vergaderingen

Wij beschikken over meerdere zalen van diverse formaten.

Uitermate geschikt voor het houden van een vergadering, workshop, cursus, voorlichting e.d. De flexibele opstellingen maken het ideaal voor kleine groepjes van 4 personen tot grotere groepen van 275 personen.  In combinatie met een vergaderarrangement , lunch of één van onze culinaire suggesties maakt het  uw bijeenkomst compleet. Ook beschikken wij over benodigdheden zoals een flip-over, beamer of geluidsinstallatie. 

Tevens beschikken wij over een grote theaterzaal met allerlei voorzieningen waaronder een vast podium met complete licht- en geluidsinstallatie en een beamer met groot filmdoek van (12 m2).

Eten

Wij vullen jullie dag graag aan met een heerlijk buffet, barbecue, high bier of wine , brunch of lunch of een lekker snaaiplank in overleg gaan we kijken wat het beste bij jullie past. Voor elk budget hebben we een passende invulling

Drinken

Een ontvangst met koffie en een proeverij van tony chocolonley of Kies uit 1 van onze 40 speciaalbieren, de diverse wijnen of gewoon een lekkere cocktail. Onze uitgebreide dranken kaart of een dranken pakket kan een mooie aanvulling zijn op jullie gelegenheid

Muziek en entertainment

Een dj, of band, een gitarist op het terras een steltloper met goodies, een tafelgoochelaar tijdens het eten. Een bekende Nederlander voor een knal feest of een silent disco. De mogelijkheden zijn legio en de keuze is reuze wij kijken graag samen met u zodat we voor uw gelegenheid het beste kunnen realiseren.

Scroll naar boven