Gelegenheden

Een breed aanbod.

Wij bieden ruimtes voor gelegenheden vanaf 40 t/m 750 personen. Maar we bieden meer. Bekijk hieronder de gelegenheden.

Verjaardag

Gefeliciteerd! Een mijlpaal bereikt, en daarin denken wij graag met u mee voor een gezellige middag of avond. Wordt u 50 en wilt u een complete invulling van een avond met een hapje en een drankje?, een over de top sweet 16 feestje natuurlijk kunnen we dat voor u regelen. Met diverse vernieuwende ideeën kunnen we uw feest naar uw wens invullen.

Bedrijfsfeest / Jubileum

Opzoek naar een unieke locatie in hartje Dinxperlo voor uw bedrijfsfeest, kerstborrel, vakantieborrel, jubilarissen feest of een uitdagende activiteit graag kijken we met u mee naar een perfecte en gepersonaliseerde invulling.

Bruiloft

Jullie dag! Door middel van diverse ruimtes kunnen we kijken naar jullie perfecte invulling. Wat past er bij jullie en hoe gaan we het zo passend mogelijk maken. Styling, aankleding, muziek, entertainment, een fotobooth of juist een fotograaf we gaan samen met jullie opzoek naar het beste plaatje.

Familie uitje

Familiedag organiseren? kijk eens bij ons activiteiten aanbod, in combinatie met eten en drinken beloofd dit een geslaagde dag te worden. of het nu gaat om een high wine een solex tour of een escaperoom wij hebben alles in huis voor jullie famillie uitje!

Vrijgezellenfeest

Moet je voor vrijgezellen feesten altijd ver weg? zeker niet bij Noaberz hebben wij jullie vrijgezellen dag onder 1 dak. Crazy 88, cocktailworkshop, lekker eten en natuurlijk genoeg verschillende soorten drinken. Kijk eens bij onze activiteiten en stel je eigen pakket samen!

Uitvaart

Wij staan graag voor u klaar wanneer het gaat om het verzorgen van uitvaartcatering, geheel naar wens van de overledene of naaste familie. Hoe aangenaam is het als de nabestaanden en gasten correct worden voorzien van de nodige dranken en versnaperingen? wij bieden een zeer ervaren en betrokken medewerkers team die er voor zorgen dat niemand iets te kort komt.

Scroll naar boven