photo of man and woman mixing beverages

Ontdek Kulturhus

Onze mogelijkheden op een rijtje.

Het Kulturhus Dinxperlo biedt ruimtes voor feesten en partijen vanaf 10 t/m 750 personen. Maar we bieden meer. Bekijk hieronder onze ruimtes

Café

De ontmoetingsruimte van Dinxperlo, de naam zegt het al. Noaberz staat voor achterhoekse gezelligheid, een potje poolen, biljarten, darten, airhockey of een spel uit onze spellenkast.

Vergaderingen

Het Kulturhus beschikt over meerdere zalen van diverse formaten. Uitermate geschikt voor het houden van een vergadering, workshop, cursus, voorlichting e.d. De flexibele opstellingen maken het ideaal voor kleine groepjes van 4 personen tot grotere groepen van 275 personen.

Zaal

Deze modern ingerichte zaal is van alle gemakken voorzien rondom complete led licht installatie, filmdoek van 12m2 en ruim voldoende aan geluid.

Kookstudio

Geschikt voor diverse soorten groepen, van vergaderingen tot verjaardagen van workshops tot proeverijen. Deze ruimte is voorzien van 4 kook werk plekken voor een leuke tapasworkshop of een fijn live cooking diner.

Opkamer

Gelegen aan het Noaberz café met een klein opstapje (ook voor rolstoelers toegankelijk) ligt de opkamer deze kamer is uitermate geschikt voor kleine feestjes, vergaderingen en presentaties tot ongeveer 50 personen.

Dorpskamer

Deze ruimte bied plaats voor ongeveer 100 personen maar ook al erg gezellig met 30 tot 40 personen met uitzicht op het terras is dit een perfecte uitkomst voor diverse gelegenheden.

Klaslokaal

Deze ruimte bevindt zich op de 1e verdieping en is geschikt voor max. 20 personen. ( Lift aanwezig) naar wens kunnen we deze zaal klaarzetten in een klas opstelling of vergader opstelling ideaal voor kleine bijeenkomsten, bijles, taal cursussen of een ruimte voor uw BHV trainingen

Binnenplaats (Terras)

Ons mooie steigerhouten terras bied plaats aan 40 tot 60 personen uit te breiden met de gehele binnenplaats, met een mooi haard vuurtje in het midden en een lekker koud drankje is het hier prima vertoeven tot in de late uurtjes, deze ruimte kan ook gebruikt worden voor buitenfilms en optredens van bijvoorbeeld een orkest.

Scroll naar boven