Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dinxperlo heeft lef!

4 november 2023 @ 17:00 - 5 november 2023 @ 00:00

€7,50
Dinxperlo heeft lef! 1

De bladeren veranderen langzaam van kleur, de ruitenwissers draaien overuren en de dekentjes komen weer op de bank. Het griezelseizoen gaat van start! Een grote groep vrijwilligers in het mooie Dinxperlo heeft de handen weer ineengeslagen om een spannende spooktocht uit te zetten, waarin zelfs escaperooms te vinden zijn. Dat wil je meemaken!

Om de slapeloze nachten niet te lang te maken, zijn er een aantal spelregels verbonden aan deze griezelige tocht door Dinxperlo. Zo zijn er drie leeftijdscategorieën waarin op verschillende momenten gestart mag worden. Wil je met een familie starten? Leuk plan! Hou dan wel de starttijd van de jongste deelnemer aan alsjeblieft:

Starttijd vanaf 17:20*
Leeftijd 10 t/m 13 jaar
Let op: onder begeleiding van minimaal 1, en maximaal 2 personen ouder dan 18 jaar (ook de begeleiding dient een kaartje te kopen) 
Maximaal 10 personen per tijdsslot

Starttijd vanaf 19:05*
Leeftijd 14 t/m 17 jaar
Maximaal 8 personen per tijdsslot

Starttijden vanaf 20:00*
Leeftijd 18+ jaar
Maximaal 8 personen per tijdsslot

*Wij zouden het heel fijn vinden als jullie team 5 minuten voor aanvang van het geboekte tijdsslot startklaar is :).

Nadien kan je alle spanning weer van je afdansen tijdens de Gratis Halloween party met dj Guus bij Noaberz. Durf je alle stuipen op het lijf niet aan, maar kijk je wel uit naar een feestje op z’n Noaberz? Ook dan is de toegang gratis!

Ben je rolstoelafhankelijk? Helaas kunnen we de route niet voldoende aanpassen zodat je optimaal kan deelnemen (denk hierbij aan trappen, smalle doorgangen, etc.). Wil je checken wat het advies is voor jouw situatie, of heb je andere vragen? Bel dan naar 0315-655282 of stuur een mail naar info@figulus-welzijn.nl.

Bij aanschaf van een ticket ontvang je 1 consumptiemunt, want een beetje stembandensmeer is niet verkeerd. Ben jij bestendig genoeg om te ontsnappen, terwijl je achterna wordt gezeten door een bloeddorstige clown? Koop vanaf 1 oktober je tickets in het juiste tijdsslot, en toon je lef. Wij kunnen niet wachten je te zien…

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
4 november 2023 @ 17:00
Einde:
5 november 2023 @ 00:00
Kosten:
€7,50
Scroll naar boven