Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dinxpertribute night part 2

26 november 2022 @ 19:30 - 27 november 2022 @ 00:30

€12,50
Dinxpertribute night part 2 1

3 mega goede bands! Op deze 2 editie van DinxperTributeNight 26 november

Half Grown
The Who en Golden Earring, de beste klassiekers komen voorbij met deze fantastische tribute sensatie

The heads on the door
The Cure Tribute zoals bij vele in Dinxperlo is dit gezelschap wel bekend met een compleet vernieuwd repertoire zullen ze vanavond weer knallen op hun eigen thuisbasis

Bon Scotch
Sinds de oprichting heeft Bon Scotch een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en heeft zijn naam inmiddels gevestigd in het tribute-circuit. Bon Scotch geldt als dé AC/DC tribute sensatie die de betere podia in binnen- en buitenland bestormt.

Tickets zijn vanaf nu te koop!

Bon Scott (zanger AC/DC van 1974 – 1980) mag dan helaas niet meer onder ons zijn, maar met Bon Scotch zou je dat bijna vergeten. Onder leiding van een charismatische leadzanger evenals de in schooluniform geklede gitarist zorgt deze energieke band voor de ultieme AC/DC beleving. Met een show waarin alle klassiekers zoals o.a. Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, TNT, en Let There Be Rock van het Bon Scott-tijdperk voorbij komen, en een sound die werkelijk ongelofelijk dicht bij het origineel in de buurt komt is er voor de rock(st)er en AC/DC-liefhebber geen betere manier om je weer in de 70’s te wanen dan met Bon Scotch. Haar of geen haar meer; headbangen verplicht!

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
26 november 2022 @ 19:30
Einde:
27 november 2022 @ 00:30
Kosten:
€12,50
Scroll naar boven