Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heroes of Rock- Bert Heerink en Andre Becker

20 januari @ 20:00 - 23:00

Heroes of Rock- Bert Heerink en Andre Becker 1

Bert Heerink (ex Vandenberg, Kayak en Jan Akkerman) en Andre Becker ( Pink Floyd Project en ex Falco) leerden elkaar kennen tijdens de succesvolle optredens van het Pink Floyd Project met o.a. Bert als zanger en Andre als gitarist.

De uitverkochte zalen en het succes waren zéker een factor om elkaar beter te leren kennen maar het besluit om ook sámen een project op te zetten had alles te maken met de gedeelde liefde voor de rockmuziek. Hun eigen “Heroes of Rock” bleken verrassend vaak overeen te komen en zo ontstond een repertoire van nummers die akoestisch gespeeld een verrassend effect blijken te hebben wanneer ze klein maar krachtig worden uitgevoerd!
U hoort bewerkingen van songs als The Eye of the Tiger, Ruthless Queen, What do I do with my heart en natuurlijk Burning Heart
Bert en Andre verzorgen een onvergetelijke avond vol nostalgie en herkenning . Bij de optredens van deze “Heroes of Rock” is nadrukkelijk iedereen welkom!

Bert Heerink
Hij werd in de jaren ‘80 bekend als de zanger van de rockband Vandenberg en scoorde de wereldhit ‘Burning Heart’. Daarna is Heerink niet meer van het podium af geweest. Een Nederlandstalige carrière volgde, nadat de buitenlandse tournees waren geëindigd, met een gouden plaat (en afgelopen juli 6 x platina red.) als beloning voor de Top 10 hit ‘Juli July’.
Heerink schitterde daarna jaren lang als frontman van Kayak, waarmee hij vier albums maakte. Ook als vertolker van de klassieke nummers uit de Disney kraker “Tarzan” ( waarvoor hij samenwerkte met Phil Collins) brachten hem grote naamsbekendheid. Bert werkte ook met grote orkesten als het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en het Noord Nederlands orkest in diverse theaterproducties. Tegenwoordig is Heerink zanger bij o.a. Jan Akkerman’s My Brainbox, Royal Flush en Pink Floyd Project.

André Becker
Bij de laatst genoemde band ontmoet hij André Becker, gitarist en ‘geestelijk vader’ van Pink Floyd Project. Deze band steeg in korte tijd tot grote hoogte en wordt al enkele jaren gezien als een van de beste Pink Floyd tributebands van Europa. Succesvolle tournees volgen in binnen en buitenland. Becker scoorde in 2012 een hit met de Oostenrijkse zanger Falco Luneau en speelde onder meer met Waylon en Van Dik Hout..

Heroes of Rock- Bert Heerink en Andre Becker 2

Aanvang: 20:00 uur
Ticketprijs: €15,-
Tickets zijn te koop op www.kleintheaterdinxperlo.nl

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
20:00 - 23:00
Site:
http://www.kleintheaterdinxperlo.nl/bert-heerink.html

Locatie

Noaberz
Maurits Prinsstraat 6
Dinxperlo, 7091XC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven