Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Solo” – Maarten Peters

8 december 2023 @ 20:00 - 23:00

"Solo" - Maarten Peters 1

Maarten Peters komt na de indrukwekkende voorstelling in het afgelopen seizoen weer solo naar Klein Theater Dinxperlo. De reden, omdat hij solo op zijn allerbest is.
Deze voorstelling zal een heel andere inhoud hebben dan de afgelopen keer. Een optreden waarbij het is alsof de tijd stil heeft gestaan en iedereen zich terug waant in de vorige eeuw.
Een avond om nooit te vergeten en een mooie aanloop naar de jaarlijkse top2000!

Maarten Peters staat al jarenlang bekend in de wereld van muziek en theater als een geliefd zanger, gitarist, songwriter en entertainer. Hij treedt op in de Nederlandse theaters zowel in de grote als kleine zalen met prachtige voorstellingen. Zo is hij in September en Oktober 2023 te zien in de voorstelling “The Story of Simon and Garfunkel “die hij samen met Syb van der Ploeg speelt en gaat hij vanaf Februari 2024 weer touren met een grote band met de theater hit “The best of Britain”.
Naast al deze grote producties speelt hij elk jaar ook zijn unieke voorstellingen “Bevroren tranen” die hij elk jaar op speciale plaatsen vertolkt en de voorstelling “Liedjes die warmte brengen in de kou van de stilte”.
Muzikale, theatrale en creatieve veelzijdigheid typeren dan ook zijn kwaliteiten.

Naast al deze producties wordt hij ook steeds meer gevraagd voor dat andere programma waarmee hij steeds meer furore maakt “Solo” geheten. In dit geval kun je je afvragen wat “Solo” betekent. Zo speelt hij op diverse instrumenten en zullen de liedjes soms verstild en soms verpakt worden in een landschap van geluiden. De muzikale illusie van een complete band op het podium, maar “Solo” gespeeld.
Maarten Peters heeft zich de afgelopen jaren bekwaamd om op subtiele wijze nieuwe technieken toe te passen in zijn muziek."Solo" - Maarten Peters 2Naast eigen werk zoals “White horses in the snow” zal hij een selectie spelen uit het wereldrepertoire van o.a. the Beatles, Sting, Crosby Stills Nash and Young, The Moody blues, Supertramp en zoveel meer.
Juist in deze tijd dat de top 2000 weer bij iedereen de deuren naar Memory lane opent  komt Maarten naar het Klein theater in Dinxperlo op Zaterdag 9 December.
Hij zal met zijn muziek en verbindende verhalen je een avond bezorgen waarin je wordt ondergedompeld door de taal van muziek en waar bovenal “genieten” centraal staat.

Benieuwd naar de recensies over “Solo”? Kijk dan op http://www.kleintheaterdinxperlo.nl/maarten-peters—solo.html

Naast zanger, gitarist, entertainer is Maarten Peters al jarenlang een van de meest veelzijdige singersong writers van Nederland.
Hij schrijft liedjes in alle genres van luisterlied tot het populair Nederlands genre maar ook Engelstalig. Hij doet dit voor vele artiesten van Rob de Nijs tot Liesbeth List, van Margriet Eshuijs tot Ruth Jacott.
Door zijn grote menselijke betrokkenheid met de samenleving is hij ook verbonden aan een aantal bijzondere projecten. Hij schrijft voor de actie van Alpe D’Huzes, Huis aan het water, het Toverbaltheater en stichting Hoofdzaak. Een uniek project is ook de bijzondere inhoudelijke liederencyclus “ Bevroren tranen” die hij heeft geschreven voor de 4 Mei herdenkingen. Prinses Beatrix heeft hem persoonlijk bedankt voor zijn muzikale inhoudelijke bijdrage aan het “nooit meer vergeten”. Maarten Peters laat hiermee zien dat muziek grote waarde kan hebben veel meer dan alleen maar een liedje.

Aanvang: 20:15 uur
Ticketprijs: €15,- incl. koffie/thee
Tickets zijn te koop op www.kleintheaterdinxperlo.nl 

Gegevens

Datum:
8 december 2023
Tijd:
20:00 - 23:00
Site:
http://www.kleintheaterdinxperlo.nl/maarten-peters---solo.html

Locatie

Noaberz
Maurits Prinsstraat 6
Dinxperlo, 7091XC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven