Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vieren en herdenken

5 mei @ 20:00 - 23:00

Vieren en herdenken 1

Een programma dat uitnodigt tot terugkijken en reflecteren. Spoken word artist Jesse Laport neemt ons mee in een verhaal waarin gevierd en herdacht wordt, met muziek van onder anderen Brahms en Stravinsky.

Thema met contrasten
Een mens kent heel wat uiteenlopende momenten in zijn leven om op te reflecteren. We vieren de mooie momenten van ons bestaan en herdenken de meer ernstige aangelegenheden. Dit kamermuziekconcert door Phion laat in een gevarieerd programma het contrast tussen vieren en herdenken horen. We luisteren naar een stemmig oud koraal waarover Brahms een schitterende set romantische variaties maakte. Maar er kan ook gedanst worden op de traditionele Jiddische klezmermuziek en op een warmbloedige Hongaarse Dans van Brahms.

Spoken word artist
Een belangrijke rol is in dit concert weggelegd voor Dichter des Gelderlands en Stadsdichter van Arnhem, spoken word artist Jesse Laport. Hij is een ware woordkunstenaar, in de breedste zin van het woord. Laport werd geïnspireerd door het verhaal van L’histoire du soldat van Stravinsky, een vrolijke maar ook ironische geschiedenis van een soldaat, zijn viool en de duivel. Verder neemt hij ons mee naar een bruiloftsfeest en laat ons herdenken in stemmige muzikale sferen. Zo vullen woord en muziek elkaar perfect aan in het vieren en herdenken in de loop der eeuwen.

Aanvang: 20:00 uur
Entree:

  • Losse kaartverkoop jeugdkaarten t/m 15 jaar: €10,-
  • Passe Partout t/m 15 jaar: €20,-
  • Losse kaartverkoop vanaf 15 jaar: €20,-
  • Passe Partout vanaf 15 jaar: €50,-

Tickets zijn te koop op www.kleintheaterdinxperlo.nl

Gegevens

Datum:
5 mei
Tijd:
20:00 - 23:00
Site:
http://www.kleintheaterdinxperlo.nl/phion--vieren-en-herdenken.html

Locatie

Noaberz
Maurits Prinsstraat 6
Dinxperlo, 7091XC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven